Wegbeschrijving

Adres

Jeugdverblijf Kalleberg
Schoubroekstraat 21 b
3190 Boortmeerbeek
Gps-coördinaten:
N 50° 59’ 17”
E 04° 34’ 04”

Download de wegbeschrijving [PDF – 2blz. – 94 kB]

Wegbeschrijving

 

Met de fiets

Jeugdverblijf Kalleberg ligt tussen knooppunt 41 en 73 van fietsnetwerk Vlaams-Brabant.

Komende van knooppunt 41

Volg in de richting van knooppunt 73. Aan de eerstvolgende spoorwegovergang sla je rechts af. Hier verlaat je het netwerk. Laat meteen een straat links liggen. Even verder, aan restaurant Eureka, laat je de baan rechts liggen. Meteen hierna sla je het straatje rechts in, de Schoubroekstraat. Op het einde van deze doodlopende straat vind je de lokalen aan je linkerkant, vlak aan de straatkant.

Komende van knooppunt 73

Volg in de richting van knooppunt 41. Je rijdt parallel met de spoorweg. Aan het bushokje aan de rechterkant van de straat sla je links af de Bergstraat in. Na 200 meter draait de Bergstraat rechts weg, sla hier links af (Schoubroekstraat). Op het einde van deze doodlopende straat vind je de lokalen aan je linkerkant, vlak aan de straatkant.

Komende van het kanaal Leuven-Dijle (knooppunt 77)

Rijd naar knooppunt 41. Volg daarna de beschrijving hierboven.

Met de trein

Info: www.b-rail.be

Vanuit Mechelen
Je neemt de trein richting Leuven. Opgelet: niet alle treinen richting Leuven stoppen ook in Boortmeerbeek. Je stapt af in het station van Boortmeerbeek. Je gaat richting overweg en neemt het wegje langs de sporen aan de overkant van de straat. Dit blijf je volgen tot aan de volgende overweg. Hier ga je rechts af. Even verder, aan restaurant Eureka, hou je links aan. Meteen hierna sla je het straatje rechts in, de Schoubroekstraat. Op het einde van deze doodlopende straat vind je de lokalen aan je linkerkant, vlak aan de straatkant.

Vanuit Leuven
Je neemt de trein richting Mechelen. Opgelet: niet alle treinen richting Mechelen stoppen ook in Boortmeerbeek. Je stapt af in het station van Boortmeerbeek. Je steekt de spoorweg over en neemt onmiddellijk links het wegje langs de sporen. Dit blijf je volgen tot aan de volgende overweg. Hier ga je rechts af. Even verder, aan restaurant Eureka, hou je links aan. Meteen hierna sla je het straatje rechts in, de Schoubroekstraat. Op het einde van deze doodlopende straat vind je de lokalen aan je linkerkant, vlak aan de straatkant.

Met de bus

Info: www.delijn.be
Vanuit Mechelen
Neem lijn 284 richting Leuven (perron 18 busstation Mechelen). Stap af aan halte Boortmeerbeek Berg (± 20 min). Van hieruit is het nog 400 meter stappen: je bevindt je op de Heverbaan. Steek de straat over en wandel de Bergstraat in. Na 200 meter draait de Bergstraat rechts weg, sla hier links af (Schoubroekstraat). Op het einde van deze doodlopende straat vind je de lokalen aan je linkerkant, vlak aan de straatkant.

Vanuit Leuven
Neem lijn 284 richting Mechelen. Stap af aan halte Boortmeerbeek Berg (± 46 min). Van hieruit is het nog 450 meter stappen: je bevindt je op de Heverbaan. Neem de eerste straat rechts en wandel de Bergstraat in. Na 200 meter draait de Bergstraat rechts weg, sla hier links af (Schoubroekstraat). Op het einde van deze doodlopende straat vind je de lokalen aan je linkerkant, vlak aan de straatkant.

Met de wagen

Via Mechelen of E19
Op de E19 A’pen-Brussel neem je afrit 11 Hofstade-Zemst. Als je uit de richting van Antwerpen komt, sla je links af; als je van Brussel komt, rechts. Je volgt deze Schumanlaan tot aan het kruispunt met verkeerslichten. Links voor je ligt dan het Blosodomein. Je rijdt verder rechtdoor, tot je op het T-kruispunt met verkeerslichten van de N26 (steenweg Mechelen-Leuven) komt. Hier sla je rechts af, richting Leuven. Volg de N26 tot aan de volgende verkeerslichten. Hier sla je links af, in de richting van Boortmeerbeek-centrum. Op het einde van deze straat (Audenhovenlaan) kom je op een T-kruising; ga hier naar links. Steek de spoorweg over en laat meteen een straat links liggen. Even verder, aan restaurant Eureka, sla je links af. Meteen hierna sla je het straatje rechts in, de Schoubroekstraat. Op het einde van deze doodlopende straat vind je de lokalen aan je linkerkant, vlak aan de straatkant.

Via Leuven
Volg de N26 (steenweg Leuven-Mechelen) tot aan de rotondes van Kampenhout-sas. Rijd aan de eerste rotonde rechtdoor, rijd de brug over de vaart Leuven-Mechelen over en rijd ook bij de volgende twee rotondes rechtdoor. 4 kilometer verder, aan de verkeerslichten, sla je rechts af, richting Boortmeerbeek-centrum. Op het einde van deze straat (Audenhovenlaan) kom je op een T-kruising; ga hier naar links. Steek de spoorweg over en laat meteen een straat links liggen. Even verder, aan restaurant Eureka, sla je links af. Meteen hierna sla je het straatje rechts in, de Schoubroekstraat. Op het einde van deze doodlopende straat vind je de lokalen aan je linkerkant, vlak aan de straatkant.

Kaarten

Topokaart 1:20 000

Fietsknooppuntenkaart

koffers.uurtjes.doneer